Tårtor

Vårt sortiment av tårtor.

Vi gör tårtor varje dag men om du vill vara säker på att få just din favorit och önskad storlek rekommenderar vi att du förbeställer senast dagen innan. Då kan du också, kostnadsfritt, få valfri text på tårtan.

Vid beställning ingår valfri text.

Om du vill ha en specialtårta som inte ingår i vårt ordinarie utbud behöver vi ha din beställning minst tre dygn i förväg. Då gäller också en specialtaxa som beror på hur lång tid det tar att göra tårtan. Läs mer om specialtårtorna och se några exempel på våra skapelser lite längre ned på sidan.

Storlek och pris för våra ordinarie tårtor
  • Tårtlängd 90 kr
  • 6-8 personer 210 kr
  • 8-10 personer 250 kr
  • 12-15 personer 370 kr
  • 20 personer 480 kr
  • 30 personer 720 kr
Våra tårtor

I galleriet nedan kan du se våra ordinarie tårtor och tårtlängder. Dekorationerna kan variera lite efter säsong och humör och det går att få marsipanen i olika färger – fråga oss när du beställer.

Specialtårtor

Bröllop, dop, födelsedagskalas, Baby Shower eller bara som en kul överraskning? Våra duktiga konditorer gör specialtårtor för livets alla minnesvärda stunder.
Eftersom specialtårtorna med handgjorda dekorationer och speciallösningar tar längre tid att göra varierar priset beroende på dekoration och utförande. Därför bestäms priset för varje tårta utefter hur tidskrävande arbetet blir. Vi behöver också få din beställning MINST tre dagar i förväg.Låt dig inspireras av galleriet nedan och ring eller besök oss för att bolla idéer och få ett prisförslag.

Spiderman
Doptårta med figur
Tårtor efter säsong

Vi använder oss i så stor utsträckning som möjligt av säsongens frukter och bär. I galleriet nedan kan ni se några exempel på tårtor och bakelser som vi gör under olika tider under året.

Snögubbe
Allergier eller specialkost?

Om du vill ha en sockerfri bakelse rekommenderar vi att du förbokar. Vi har flera varianter – bland annat en Napoleon utan tillsatt socker och en Petit Chou-bakelse med färska bär.

Vår Budapest är naturligt fri från tillsatt gluten (men innehåller nötter!).
För dig som är allergisk mot nötter och mandel är gräddtårtan ett bra val.
Alla tårtor går att få med laktosfri grädde – säg till om även bottnar och fyllningen behöver vara laktosfria. Vi har tårtbottnar som är både laktosfria och inte har något tillsatt gluten.

Vi har flera osötade bakelsevarianter som t ex den här Napoleonbakelsen. Förbeställes!

Tveka inte att fråga om ni är osäkra, har andra allergier eller vill veta mer detaljer!