Smörgåstårtor

Vårt sortiment av smörgåstårtor.

En mer klassisk svensk symbol för festmåltid än smörgåstårta finns nog inte! Enligt vårt tycke finns det inte något enda tillfälle när smörgåstårta INTE är rätt.

Sugen på en bit idag? Vi gör portionsbitar av smörgåstårta varje dag. En bit räcker till två personer (eller två måltider för en) och du väljer själv om du vill ta med den eller äta den i caféet. Vi vill varna för att de har en strykande åtgång, så förbeställ gärna om du vill vara på den säkra sidan! För storlekar och priser se vår webbshop

Innehåll och beställning

Vi gör våra smörgåstårtor från grunden! Bottnarna bakas i bageriet och alla rörorna gör vi själva i vårt kök. Vi dekorerar den med rikligt med skinka, ost, rostbiff, sallad, räkor, ägg, majonäs samt olika grönsaker och frukter. Vill du utesluta någon ingrediens, till exempel få den vegetarisk eller utan skaldjur, säger du till när du beställer tårtan.

Vi behöver få din beställning senast tre dygn i förväg.

Vår smörgåstårta har hemgjorda röror och både rörorna och dekorationen kan anpassas t ex för dig som är vegetarian eller som inte äter fläskkött. Fråga vid beställning!
Allergier eller specialkost?

Smörgåstårtan kan anpassas för dig som är vegetarian eller som inte äter fläskkött eller fisk/skaldjur. Den innehåller inga nötter eller mandel (spår kan alltid förekomma i ett café) men har bl a kiwi som dekoration. Vi kan erbjuda bitar med glutenfritt bröd.
Fråga oss om innehållet om du är osäker eller om det finns andra allergier.