Smörgåsar & Mat

Vårt sortiment av smörgåsar och mat.
Smörgåsar

Varje dag gör vi en rad varianter av smörgåsar på nybakat bröd. Här ser du några exempel på våra smörgåsar:

Om du vill vara säker på att få just den variant du vill ha, eller om ni är många som ska äta rekommenderar vi att du förbeställer. Beställ i vår webbutik, kom in i butiken eller ring oss så hjälper vi dig att välja och ger dig prisuppgifter.

Mat

För dig som är lite extra hungrig har vi flera maträtter att välja bland. Givetvis gör vi dem själva från grunden i vårt eget kök, med hemgjorda röror och dressingar till. Maten serveras under hela dagen.
Vi reserverar oss för slutförsäljning – vår mat är populär och det är alltid bra att förbeställa om ni är många som ska äta.

Pannkakor med sylt och grädde

 

Våfflor med sylt och grädde

Sallad med nybakat bröd och hemgjord dressing. Måndag till fredag har vi dagsfärska sallader som serveras med våra hemgjorda dressingar och nybakat bröd. Lax, kyckling och räkor är våra standardsallader som du hittar i kylen varje dag, men vi kan också ordna en vegetarisk sallad om du kan vänta en liten stund eller förbeställer.

Lax med potatissallad .

Bakad potatis. Potatisen serveras med ditt val av röra – Tonfisk, Kyckling, Skagen, Skinka eller Vegetarisk. Givetvis är alla våra röror hemgjorda.

Bakad potatis med kycklingröra
Bakad potatis med skagenröra
Allergi eller specialkost?

Vi kan erbjuda bröd utan tillsatt gluten, laktosfria smörgåsar och varianter för dig som är vegetarian eller vegan.Vi har grövre bröd som passar dig som tänker på sockerintaget.

Våra maträtter kan anpassas så att vissa ingredienser utesluts, fråga oss vid beställning!